Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha candida gombám van és...

Ha candida gombám van és diétázok, ehetek zabpelyhet?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 22:00
 1/4 anonim válasza:
Nem ehetsz a candida diéta szerint.
2014. dec. 4. 07:50
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ajánlott résznél: zab

[link]

"Mit szabad, mit nem?"

[link]

Menü-ajánlat a Candidadiétához ; Kedd

Nekem csak azért fura, mert elvileg nem lehet szénhidrátot enni. De a zabpehely kb 70%-a az.

Ugyan ez van a rizzsel. Azt is lehet enni és az is kb. 70% szénhidrát.

2014. dec. 4. 19:09
 3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Ez tényleg érdekes amit belinkeltél. Én is csináltam Candida kúrát. Dietetikussal egyeztetve. Tilos a szénhidrát. Ebben a menüben csomó olyan dolog van ami egyébként szerintem tilos. Pl. krumplipüré. És a gyümölcsök is tiltottak. Minden ami szénhidrát és cukor. De amúgy az elején a candida diétának a szövegben le is írja miért nem szabad ezeket. Igaz a szigorú diéta esetében. De szerintem akinek Candida diétát kell csinálni, csak úgy érdemes, hogy hatásos legyen. Elég a szigorú diétát 3 hónapig. De addig be kell tartani, hogy semmi szénhidrát. Én csak zöldségeket ettem és soványhúsokat 3 hónapig. Tejtermékeket sem ettem. Kemény volt, de túl lehet élni és hatásos is volt így a kúra. Szerintem ha nekiállsz érdemes drasztikusan, hogy kipusztuljon, mert lehet, hogy amúgy semmi nem fog történni.
2014. dec. 5. 09:03
 4/4 candidamentesen válasza:
Én ettem zabpelyhet, készítettem belőle sütit és semmi bajom nem lett tőle, pedig én is elég szigorúan betartottam a diétát.
2015. ápr. 14. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!