Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az baj hogy szubkután injekció...

Az baj hogy szubkután injekció beadása után kibugyogott egy kis vér?

Figyelt kérdés
Combba adtam édesanyámnak, egyszerűen a rosszullét környékez közben, nem is vagyok vagyok benne valami jó, de nincs aki megcsinálja, én ezt nem bírom egy hónapig csinálni, még a végén megölöm valahogy mert szerencsétlen vagyok...

2014. nov. 26. 15:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A nővérke aki elbocsátott minket azt mondta hogy karba, esetleg combba adjam. Most azért váltottam combra mert előzőleg megijedtem hogy karba adásnál így felpúposodott az egész, mintha megállt volna egy helyen a folyadék..gondoltam a helyváltoztatás segít..erre a comb meg vérzett..remélem hozzászokok valahogy mert őt se akarom a rémisztő tekintetemmel sokkolni.
2014. nov. 26. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
A beadás helyén, beadás után nyilván a beadott anyag képez egy kis duzzanatot, ami nem baj, idővel felszívódik. Érdemes váltogatni, hogy mondjuk egyik nap egyik, másik nap másik kar, utána comb comb, és akkor van rá elég idő. Mint már írták előttem, fontos, hogy legyen "összecsípve"/összenyomva kétoldalról a bőr, ahol beadásra kerül a szuri, így elkerülhető, hogy izomba kerüljön.
2014. nov. 27. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!