Az baj hogy szubkután injekció beadása után kibugyogott egy kis vér?
Figyelt kérdés
Combba adtam édesanyámnak, egyszerűen a rosszullét környékez közben, nem is vagyok vagyok benne valami jó, de nincs aki megcsinálja, én ezt nem bírom egy hónapig csinálni, még a végén megölöm valahogy mert szerencsétlen vagyok...2014. nov. 26. 15:52
1/12 anonim válasza:
Eltaláltál egy vékony eret. nincs gond:)
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj...köszönöm...akkor kicsit megnyugodtam, habár nem hangzik jól...legközelebb mi lesz ha egy nagyot találok el? Úristen annyira nem nekem való ez...Ő ott ül tök nyugodtan amíg szerencsétlenkedek, én meg majd szívrohamot kapok.
2014. nov. 26. 16:21
3/12 anonim válasza:
Merre laksz? Én egészségügyben dolgozom, beadom szívesen. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Hát biztos nem lakunk egy városban, én debreceni vagyok...meg pénzem sincs sajnos ilyesmire..így marad az én kontárkodásom, csak sikerüljön valahogy...de köszönöm szépen a felajánlásod!
2014. nov. 26. 17:41
5/12 anonim válasza:
Nem tudsz eltalálni nagyobb eret,mert ahová ezeket szúrod,nincs olyan mélységben artéria vagy véna.Csak kis hajszálerek vannak.
6/12 A kérdező kommentje:
Tényleg? Ez megnyugtató legalább. Kár hogy nem lehet ezt a véralvadásgátlót szájon át bevenni vagy valami...és ha egy idős néniről lenne szó aki be se tudja adni magának??
2014. nov. 26. 18:04
7/12 anonim válasza:
Vannak tabletta formában szedhető véralvadásgátlók is.Azt általában olyanoknak állítják be,akiknek életük végéig szedni kell.Neked miért van rá szükséged?
8/12 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak adom, 63 éves és kivették a méhét. A műtét utánra írták elő itthonra. Jaj, akkor inkább adom neki így csak ne legyen semmi baja ami miatt örökké szednie kéne..csak tényleg annyira félelemetes számomra, minden percben félek hogy vmi rosszat csinálok, ma amikro megláttam a vért már szaladtam volna mentőt hívni, ő meg mondja hogy már el is állt... olyan biztos voltam benne hogy valamit elszúrtam hogy csak na...
2014. nov. 26. 18:19
9/12 A kérdező kommentje:
Meg olyan nehezen megy be a tű, legalábbis én úgy érzem, hogy nagy erőt kell kifejtenem, és félejk hogy vmit megsértek, anyukám van vagy 45 kg nem nehéz benne kárt tenni olyan kis vékonyka....
2014. nov. 26. 18:21
10/12 anonim válasza:
Nem tudom hova szoktad adni neki,de ha ilyen vékony,akkor hasa nem igazán husis.Én a vékony embereknek jobban szeretem vállba vagy combba adni.Ott össze lehet fogni a bőrt rendesen.Elhiszem,hogy ijesztő,eleinte mikor csináltam,nekem is az volt.De olyan pici az a tű,hogy hidd el,nem tudsz vele kárt okozni,mert nem ha 90 fokban szúrod is be,nem tudod olyan mélyre,hogy baj legyen,és egy határozott mozdulattal kell,nem kell finomkodni.Hidd el,minél gyengédebben akarod csinálni,ő annál jobban érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!