Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Általánosban két ilyen vizsgál...

Általánosban két ilyen vizsgálat lehetséges?

Figyelt kérdés

Már volt hatodik osztályban volt "fejlődési" vizsgálat,ahol volt pénisz vizsgálat is és le kellett vetkőzni.Akkor még nem tartottam cikinek de most nyolcadikban megint lesz ilyen vizsgálat,és előjött,hogy talán(talán!!)lesz megint pénisz vizsgálat is és le is kell vetkőzni és most már elég cikinek találom.Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek lesz-e ilyen benne?Illetve nálatok volt-e kétszer ilyen?

Ha lesz mit tegyek mert nagyon izgulok és ciki lesz(ha attól tarok,hogy megmozdul lent valami akkor mit tegyek?)?

Kérlek szépen rendes,komoly válaszokat írjatok.

2014. nov. 23. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ilyenről még életemben nem hallottam.

Sokszor volt vizsgálat általánosban, már nem emlékszem hányszor, de a testtartásunkat, gerincünket, súlyunkat, magasságunkat, szemünket, szívünket vizsgálták.

Intim részeket soha. És nem is kellett teljesen levetkőzni.

2014. nov. 23. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Én sem emlékszem a nemi szervek vizsgálatára, de én nő vagyok.

"és ciki" Hidd el, látott már a doki ilyent is, de kétlem, hogy gyakori, hogy beparázva az orvosi rendelőben felizgulna valaki.

Ne találd cikinek. Jó, megértem, de a nők évente rendszeresen mennek el orvoshoz az alfelüket megmutatni, és nem ciki, hanem kellemetlen.

2014. nov. 23. 22:20
 3/10 A kérdező kommentje:

De azért ciki,mert 4-5 fős csapatokban megyünk be (fiúkkal).

Köszi a gyors válaszokat. :)

2014. nov. 23. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem egyedül mész be?

Na akkor gáz. Azért ennyi privát szféra jár mindenkinek.

Ezen kiakadtam most. Ha ekkora korú fiam lenne, akkor elvárnám, hogy ne másik 6 előtt vizsgálják meg.

2014. nov. 23. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Megtagadhatod! Megmondod, majd a saját orvosod megvizsgál. Én íratnék anyuddal egy papírt, hogy nem járul hozzá az orvosi vizsgálathoz. Nekem 2.-os a lányom, alá kell írni akkor is, ha beleegyezem, akkor is, ha nem. Nálatok nem kell a szülő hozzájárulása?
2014. nov. 23. 23:06
 6/10 A kérdező kommentje:
De kell és nekünk is igyis-úgyis alá kell írni.
2014. nov. 24. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:

szia!

Először is a nemi szerv vizsgálatára nem kötelezhetnek rá titeket,megtagadhatod a vizsgálatot ,megmondod minden más vizsgálatot elvégezhetnek de ehhez nem járulsz hozzá.

Bármilyen vizsgálatot más orvossal is elvégeztethetsz,sőt ha a nem létfontosságú vizsgálatot el is lehet hagyni.

sok suliba ezért nincs nemi szerv vizsgálata.

Mindenkinek joga van egyenkénti vizsgálatra,tehát orvosnak,ápolónőnek,tanárnak,vagy szülőknek szóljatok előre is mondjátok meg hogy ti egyenként szeretnétek bemenni az orvoshoz,hiszen egyszerre ugyis csak egy ember tud megvizsgálni.Ne hagyjátok magatokat.

Igen előfordulhat hogy lesz vizsgálat,de erre nem kötelezhetnek.

Anyukáddal beszéljetek erről,és osztályfőnöknek hozzátok fel hogy tudni szeretnétek hogy milyen vizsgálatok lesznek és csak egyenkénti vizsgálatot szeretnétek.

Én már 6 osztályban sem vetkőztem volna le meztelenre a többi osztálytárs előtt .

Szóljatok a szüleiteknek és mondjátok el hogyan ment a vizsgálat náltalatok.Ha kicsit is érdekled a szüleidet akkor beszélni fognak és emberként fognak veletek bánni,ha senki nem szól akkor évekig megcsinálhatják veletek ezt hogy mások előtt vizsgálgatnak még ilyen intim terület esetén is..

Jobb ha megtanulód kinyitni a szádat mert középsuliba is előfordulhat ilyen vizsgálat.De mondom nem kötelező,de ha senki nem mer nemet mondani és egy szülő sem lép ezügyben akkor nem lesz változás.Mert néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Akár többen álljatok össze fiúk,mert a többiek sem szeretnék ezt a vizsgálatot és a módszert és legyen szó szóló köztetek.De ne hagyjátok magatokat.

Ha a szülőnek,tanárnak szóltok és azt mondaná jaj ugyan már akkor mond meg hogy tanárnő/úr Ön előtt is ott akkor a lehetőség hogy a többi kollega előtt megvizsgáltassa magát,Ön mit szólna hozzá.

Na hagyd magad!Állj a sarkadra!

Nézd erőszakkal nem vizsgálhatnak meg,nem foghatnak le!

A tömeges vizsgálatba bele ne menjél!

Légy nagyfiú végre!

2014. nov. 27. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:

76%-os hogyan ne lenne már ciki?

A nők azok,felnőtt emberek,akik szakemberhez mennek és csak alul vetkőznek le,nem meztelenre és nem mások előtt,akár az orvos nemét is megválaszthatják.Egy csomó nő csak női orvost szeret.Tud válogatni.Önszántából megy el.

Itt tinikről,gyerekekről van szó könyörgöm már!

Szerintem hány 12-14 éves tini lány húznál le szívesen a bugyiját férfi iskolaorvos előtt és tennél szét a lábát hogy csak az orvos(nem végezne nőgyógyászati vizsgálatot )oda nézzen hogy a szeméremajak rendben vannak e például.Nem érnek hozzá de megnézné.És tennél ezt meztelenül úgy hogy ott áll még pár csaj.

Mert hát fiúknál ez van!És ha tudni akarod hallottam már olyat ahol,igaz igen elvétve lányoknál is megcsinálták

Te a tini lányod bárki kezébe oda adnád?

Egy tini lánynak még az orvos neme is fontos,előbb vetkőzne le nő előtt mint férfi előtt!

Most gondolj bele ide női orvos megy,és nő előtt kell elővenni a fiúknak a péniszüket,meztelenre vetkőzni és hátrahúzni!

Egy fiú is könnyebben vetkőzik le férfi előtt mint nő előtt,ráadásul ha szakeberhez mész ott nem kell meztelenül lenned,egyedül vagy,csak alul vetkőzöl le és sokszor akár csak az orvos van jelen vizsgálatnál még ápoló,vagy asszisztens sem lát oda.

Lánynál ha nem helyes,akkor fiúnál sem!

Ideje lenne hogy a szülők is lépjenek végre és ne hagyjanak mindent.

2014. nov. 27. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:

76%-os!

Tini lányokat vezényelnének csoportosan ellenkező nemű orvos elé alul és felül semmibe akkor sem lenne ciki,meg helytelen?

Hiszen fiúknál ezt teszik!

GYerekeket ne hasonlíts össze felnőttekhez.

Nőknél is csak 50%-ék jár rendszersen szűrésre önszántából!

Férfiaknál az arány még kisebb akkor gyerektől ne várd el már!

Te mit szóltál volna,mit éreztél volna tiniként amikor éppen átalalkul és fejlődik a tested?

Nem veszekedni akarok veled de gondold át ezeket alaposan.

2014. nov. 27. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Beszéltél már erről valakivel?

Mire jutottál?

2014. dec. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!