Kábé 3 hónapja köhögök javulás nélkül hiába a gyógyszerek. Torokváladék vizsgálat:semmi. Tüdőröntgenen szintén semmi. Viszont a kisebb terheléstől is kifulladok és nagyon nehezen tudom abbahagyni a köhögést. Lehetséges, hogy asztmás vagyok?
Az orvos az küld mindenhova,de már nem nagyon tud hova.
Az allergiához visszatérve az a helyzet,hogy semmi más tünetem nincs: nem folyik az orrom,nem tüsszögök,nem könnyezik vagy fáj a szemem vagy akármi.. Csak köhögök...
Szerintem is lehet ételallergia is,én évek óta rekedt vagyok,savkötőkkel elnyomták,felerősítették a táplálékérzékenységemet (azt hiszem).
Tényleg,nem vagy orrcseppfüggő,mint én kb 13-15éve?(az orrcsepp leszaladhat hátul toroktra + tüdőre).Mert ma tudtam meg egy lapról,hogy az lehetek.Attól nem lehet?Nekem az influenzáim után hónapokig hörghurutom marad.Múltkori lapra már bronchitist írt az orvos + amlobene-t,de a gyógyszerésznő Amlobene tablettát adott szirup helyett,az meg laktózt tartalmaz,nem szedtem be,nehogy f*sasson.
Megyek szirupért,lehet.
De még megfigyeltem,hogy fogmosás után egy bizonyos szájvíz (egyikfajta Listerine)annyira kitisztít,hogy ha morzsa megy a szájüregemnél lejjebbre,akkor irtózatosan köhögök,érzékennyé tett.Amiatt nem lehet?
Bocsánatm,hogy ennyit írok,de tudásom+tapasztalataim (félrekezelések garmada a családban meg nálam,már könyvet is írhatnék róla,2-3nak halál lett a vége,a rendszer így eltett útból rokonaimat végül is,maffiamódszerekkel, leplezetten) szerint igyekszem pár lehetőséget végigtippelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!