Mi a teendő, ha munkavállaláskor egészségügyi kiskönyvet kérnek, de még TAJ szám sincs?
Sziasztok! Munkát keresek és találtam is egy nagyon jó álláshirdetést, de egészségügyi kiskönyvet is kérnek a munkáltatók. Mivel nemrégen költöztem Magyarországra és nem nappalin tanulok, de még munkaviszonyom sem volt idáig az országban, nem igényelhetek TAJ számot (jártam náluk, utánaérdeklődtem), illetve az a megoldás, amit ők ajánlottak, havi ötvenezrembe kóstálna és azt természetesen képtelen vagyok megengedni egyetlen, önerőből szerzett fitying nélkül :) .
Szóval egy kis pontosítás a kérdéshez: ha rendelkezem Európai Úniós egészségkártyával, van bármilyen esély, hogy annak alapján ugyanúgy eljárhassam hivatalos úton az egészségügyi kiskönyv igénylését és a vele járó vizsgálatokat, mint egy TAJ számmal rendelkező egyén?
Előre is köszi minden válaszolónak :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!