Jövőre meg szeretném csináltatni a füleimet. Hogyan vegyem rá anyát?
Figyelt kérdés
Szóval azért szeretném megcsináltatni a füleimet, mert szerintem eléggé elállnak. Anya és a tesóm szerint ez felesleges lenne, mert majd kinövöm ezt a korszakot, hogy azt mondom, hogy elállnak a füleim. De nem fogom. Engem ez nagyon zavar, mert szeretném felkötve hordani a hajamat, ha csak úgy simán ki van engedve, akkor meg kilóg oldalt egy idő után. Már nagyon régóta szeretném megcsináltatni. 15 éves vagyok.2014. nov. 9. 18:20
11/13 HalandoVegtelen válasza:
Ha sok penzetek van csinaltasd meg, ha peddig nem akkor varj meg, hidd el ha a fuleid nem is de idovel a gondolkodasod sokat fog valtozni, az emberek peddig szelektalodnak majd koruloted, es akki szeretni akar teged az a fuleidel egyutt fog szeretni hidd el, akinek meg nem tetszik es nem szeret miatta vagy csufol, semmit nem veszitesz, a gunyolodason meg ne akadj fent valaszolj vissza szurj ki te is azon vallami hibat es hidd el abba hagya.... nez korul kicsit, mindenkinek vannak testi hibai es sokan vannak koztuk akikknek sokkal komolyabb van mint neked, de meg is kepesek kiegyensulyozott eletet elni. Ne aggodj ilyesmin... inkabb eld az eleted kedved szerint, felkotott hajjal... vagy akar kopaszon ahogy jol esik, becsuld meg amid van, es eleted csak egy van fital korod meg csak egy fel, szoval ne pazarold arra hogy ilyen dolgokat tul agyalsz.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó válaszoló! :) Elgondolkodtam egy kicsit. :)
2014. nov. 19. 18:37
13/13 anonim válasza:
Én 35 évesen szántam rá magamat a műtétre, mert még felnőtt koromban is csúfoltak! Szóval sajnos nem múlt el, de a fülplasztika végleges megoldást hozott, és áldom a napot, amikor mertem vállalni. Azóta jelentősen megváltozott az életem, már merek az emeberekkel szembe nézni és úgy beszélni velük. Ha 1-2 éven belül nem változik a helyzet, ajánlom a fülplasztikát. Ha kell, segíeni is tudok tanácsokkal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!