Ha nem fáj a fogam, de meg szeretném csináltatni, akkor az ingyenes? Fizetem a tb-t.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 12:26
1/9 anonim válasza:
attól függ, hogy mit szeretnél csináltatni
2/9 anonim válasza:
A húzás, tömés ingyenes ott, ahova tartozol.
Egyébként fizetni kell, ha más dokihoz mész. De az egyéb beavatkozásokért egyébként is fizetni kell annál is, akihez tartozol.
Mit értesz megcsináltatás alatt?
3/9 anonim válasza:
Ha tömetni szeretnél, mert van egy-két lyukas fogad, de nem fáj, azt is megcsinálják ingyen a körzetisnél. Ha nem a körzetishez mész, akkor ott nem ingyenes.
Ha mást is akarsz csináltatni, nem csak tömetni, hanem egyéb dolgokat, amikért fizetni kell, akkor kell fizetni.
4/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan, mit csinálnának vele, mert félig-meddig keresztben el van törve, és tartok tőle, hogyha valami erősebbre harapok, darabokra törik.
2014. ápr. 14. 12:40
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Erre voltam kíváncsi.
2014. ápr. 14. 12:41
6/9 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csapos fogat kell csináni, arra viszont korona kell, az pedig nem ingyenes.
7/9 anonim válasza:
Húzás, tömés, gyökérkezelés, fogkő-eltávolítás ingyenes, a pótlásokért sajnos fizetni kell.
8/9 anonim válasza:
De menj el, nézesd meg, elmondják, hogy mit lehet vele csinálni. Ezért nem fognak pénzt kérni.
ja, és a röntgen is ingyenes.
9/9 anonim válasza:
Fog felépítést SZTK alapon nem végeznek, csak maszek dokinál. Ha megnézi a fogorvos ahová tartozol, akkor a foghúzást fogja ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!