Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » HELP PLS.! Pénteken Garnier...

HELP PLS.! Pénteken Garnier pure arcmaszkot raktam fel az arcomra, rajta hagytam és úgy aludtam el, másnap reggelre az arcomat kiégette, és kipirosodott, most jelenleg teljesen kivan száradva, és össze van húzódva a bőröm, mit tegyek!?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne valami segítő kész válasz, hogy mit tegyek.!

Érdekes módon ilyen még nem történt velem.!

Teljesen véletlen hagytam rajta, fáradt voltam és bealudtam.!

Az arcom most jelenleg enyhén piros, száraz, ez a cucc teljesen kiégette az arcomat, bármilyen arcmimikát próbálok csinálni beráncosodik az arcbőröm, és fáj.! Olyan mosta bőröm mint egy 30évesnek.!

Ez hogyan fog elmúlni? Mit lehet tenni?

2014. nov. 2. 22:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

A Nivea példának okáért tele van kőolajszármazékokkal.

Sokáig én is azt használtam, (klasszikus kéktégelyes) mert a bőröm extrém száraz, érzékeny, a tetejébe ekcémára hajlamos. Kenegettem vele magam (Nivea), látszatmegoldásnak jó volt, de olyan vörös voltam, hogy a főtt rák hozzám képest fehér volt. Aztán váltottam. Elhagytam minden ilyen terméket (tusfürdő helyett bioszappan, Nivea helyett kifejezetten a bőrömre való gyógyszertári krém /Bázis-c/. És végre olyan a bőröm, mint egy 30 évesnek.

2014. nov. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!