Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek? Bővebben lent

Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
3 hónapja ki lövettem a fülemet felül a porcba és még mindig fáj szerintem be van gyulladva...de ki venni nem szeretném a fülbevalót nincs valami krém vagy valami?? :S
2010. jan. 25. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Szedd ki a fülbevalót, és tegyél be aranyat,(tök mindegy hogy néz ki, nem ez a lényeg) az arany meggyógyítja majd, mert rendkívül erős a fertőtlenítő hatása.Ezenkívül kenegesd Betadinnal éjszakára, az is nagyon jó rá.Nekem is használt, bár nekem nem porcba vannak lőve :).

És ezen kívül a porc nehezen gyógyul,de már ennyi idő alatt meg kellett volna gyógyuljon.

Én is kaptam ápolócseppet, mikor kilövettem a fülemet, hát őszintén szólva sz@rt sem ér, nyugodtan dobd is ki, ha van még és Betadine, egy hét alatt rendbe teszi!

22l

2010. jan. 25. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D (Y)
2010. jan. 25. 16:13
 3/3 anonim válasza:
Hüvelyváladékkal orvosold, sztem az segít.
2010. jan. 30. 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!