Az milyen beteg bőr betegség? , ha a bőrfelület:néha ég, viszket, fehéresen hámlik, és piros, volt ismerősöm börgyógyásznál és nem múlt el
Figyelt kérdés
Sok fajta kenőcsöt felirtak neki és nem használt semmit ...2010. jan. 24. 11:30
1/4 anonim válasza:
szerintem egy ekcéma fajta lehet!
2/4 A kérdező kommentje:
hogyan kell kezelni ?...
2010. jan. 24. 12:28
3/4 anonim válasza:
sokféleképpen. menjen másik bőrgyógyászhoz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem kéne rá ez a sok kenőcs...azok csak rontanak a helyzeten (persze ez nem biztos, attól függ milyen).
De az biztos, hogy az aloe vera növény vagy az Aloe First nevű készítmény mindenképpen hatásos. Nekünk volt itthon növény is (bár elég drága), és a leveléből levágtam egy kicsit, és bekentem vele a problémás bőrfelületet (persze előtte jól meg kell mosni a levél külsejét), és másnapra már javult is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!