Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan menjek el nőgyógyászhoz?

Hogyan menjek el nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni nőgyógyászhoz,barátnőm kísérne el,pénzem nincs magánorvosra,anyukámra nem számíthatok,17éves vagyok.Hogy megy ez?Van-e lehetőségem ingyenes vizsgálatra?Kell-e beutaló?vagy meglehet azt csinálni hogy bemegyek és várok amíg sorra kerülök,megvizsgálnak és jöhetek haza?Pénzem sincs,meg nemtudom hogy megy ez,kérem valaki segítsen mert fontos lenne!Előre is köszönöm!
2010. jan. 21. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van elhetőség ingyenes vizsgálatra! Én pl. még életemben nem voltam magán nőgyógyásznál. Semmi bajom nem volt soha az SZTK-s rendeléssel, pedig már 4-5 orvosnál jártam életemben.

Elmész a nőgyógyászatra és megkérdezed a kartonozót, hogy kell-e időpontot kérni. Ha igen, akkor kérsz, ha nem, akkor kivárod a sorodat és fogadnak. Nem kell beutaló, dehogy kell! Természetesen járóbeteg ellátásról van szó!

Ne izgulj, nem vészes az egész! :)

25/L

2010. jan. 21. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:

A helyi sztk-ban biztos van körzeti nőgyógyász. oda menj, az ingyenes.

úgy megy a bejelentkezés, ahogy a többi szakorvohoz(általában), vagyis ha előre a betegírányítónál vagy hasonlónál kell jelentkezni, akkor ott, ha meg a rendelő külön asszisztensénél, akkor ott. A sztk-ban kérdezz meg egy nővért vagy valakit, és biztos el tudják mondani. De az tuti, hogy ott ingyenes.

És igen, felveszik az adataidat a tajkártyáról meg személyiről, és majd ha sorra kerülsz bemehetsz. Elmondod a bajod az orvosnak, ő megvizsgál.

22/L

2010. jan. 21. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2010. jan. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!