Mi lehet ez? Nőgyógyászhoz menjek vele?
Az a gondom, hogy pár hónapja elég nehezet emeltem, cipekedtem is sokáig.
Este el is aludtam, mint akit leütöttek, de felébredtem arra, hogy bal oldalt, alul szúr a hasam, éles fájdalommal.
Reggel megnéztem, nem láttam semmit, ami sérvre utalna, azóta sem jelent meg semmilyen "szakadás" a hasfalon.
Viszont azóta, ha megjön, ugyanazon a helyen szúrást szoktam érezni, és kizárólag a vérzés ideje alatt.
Az biztos, hogy köze van ahhoz, hogy cipekedés után szúrt ugyanott, de elég egyértelmű, hogy a ciklus alatt fáj csak.
Ez mi a franc lehet?
Meg ha ezzel felkeresem a nőgyógyászt, nem fog elküldeni? Tud vele valamit kezdeni?
Vagy keressem fel a háziorvost? De neki meg olyan ciki beszélni róla, és tuti átküld a nőgyógyászhoz.
Nem szeretném, ha (megint) az lenne, hogy két doki pingpongozik velem, de egyik sem törődik a problémámmal, mert nem az ő szakterülete.
:(
Köszönöm a válaszokat!
Akkor azt hiszem, kérek még ma időpontot.
(Így is halasztgatom elég régóta.)
9:49.
Jó ötlet, legalább gyorsan túl vagy rajta. Remélem, hogy minden rendben lesz! szia :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!