Ez normális? 13/L
Ma kapott a 7.évfolyam oltást..Minden osztály..Olyan 11-től megkapta minden gyerek..Mikor végzett az osztályunk mentünk matekra..És nekem nem kellett 5 perc és elájultam..Fiúk vittek le a 2.emeletről az orvosi szobában elment vele 5 perc de még mindig olyan állapotban voltam..Többi osztály oltása csúszott miattam/nem tehetek róla/..10 perc után magamhoz tértek..Felhívták anyukámat de nem tudott bejönni értem,mert nem volt otthon,elment le Szekszárdra papírokat rendezni..Egyik tanárnő felajánlotta,hogy ő hazavisz autóval és ott lesz velem..Nem így lett..Orvosi szobában maradtam többieket közben oltották be..Anyukám a suliba is ért,hazavitt..És olyan fél4-re hazaértünk..Mert még bevásárolt stb..Én feljöttem a szobámba..És aludtam majd 4 órát..Tiszta fehér vagyok,náthás,40 fokos lázam van(2 perce mértük meg)..
Ui:Ez minden oltásnál ilyen,egyiknél majd 2 hétig voltam beteg
Nem normális,igen nagy vita zajlik hogy túl vannak oltva a magyar gyerekek,a sok oltás az immunrendszert is károsítja,gyengíti jobban mondva és arról is szó volt még mindig kapnak olyan oltást a gyerekek amit már más országokban a 70-80-as évektől beszüntettek,a rádióba kb fél éve volt orvosok között ebben a témában vita.
Az oltások bizonyos emberekből ellenrekaciót váltanak ki.VEszélyesek tudnak lenni.Egyszer a tv-ben nálunk itthon egy akkor 16 éves fiú szerepelt aki miután megkapott valami hepatitisz oltást azt hiszen(kb 1-1,5 éve volt)haza ment otthon rosszul lett,nem tudott lábra állni és a végén a lábára ment az egész,elbúcsuhatot a járástól,tolószékes lett.
A szülei hiába pereskednek nem akarják el ismerni hogy az oltás miatt volt,hogy az oltás váltot ki belőle ilyen ellenrekadiót a szervezetére.Semnmi baja nem volt amíg nem oltották be.
Olyan tanulmányok is voltak hogy bizonyos oltások után igaz csak a gyerekek 3%-éka enyhe autista lett,de ha a te gyereked lesz benne a 3%-ékba akkor már nem olyan kis arány.
A szervezeted reagálált így az oltásra,de rendbe fogsz jönni.
Nagyon éles viták vannak az oltásokról!
Köszönöm:)
Ma már mentem iskolába...igaz visszaestem,de már jobban vagyok:) Hétfőn voltam suliban,kedden-szerdán nem,ma újra igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!