Első gipszem, ez így normális?
Hát a fájdalom normális.
Az is, hogy nehéz a gipsz, igaz nekem kartörésem volt, de a vállig érő gipsz is marha nehéz volt, gondolom lábon sem könnyebb ugye. :D (nézd a jó oldalát, a lábaddal nem vered magad fejbe legalább)
Szerintem az se baj még, hogy szoros, bár kérdés mennyire, mert ilyenkor még meg van dagadva a végtag - én épp ezért egy pár napig csak sínben vagy ilyen félgipszben voltam, de lábon az nem szokott elég lenni.
Ha nagyon rossz a helyzet, legalább a házidokidat hívd fel és kérdezd meg, vagy hogy milyen gyógyszert vehetsz be, és meddig normális a dagadás. Jobbulást!
Az első napokban normális. Szedj fájdalomcsillapítót, pihentesd a lábad, tartsd felpolcolva. Ha gondolod jegelheted is, egy nejlonzacskóba raksz jeget, és azt rakod a gipszre.
Gondolom kb. egy hét múlva menned kell kontrollra, ha addig nem javul, szólj az orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!