Paris666 kérdése:
Ha valakit bevisz a mentő a sürgősségire és utána nem várja meg az orvost hanem elmegy annak van e valami következménye?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 23:37
1/6 anonim válasza:
kiszàmlàzza az oep azt az összeget.
3/6 A kérdező kommentje:
nem ez nem vicc
2014. aug. 30. 00:41
4/6 anonim válasza:
Jegyzőkönyvet vesznek fel róla a kórházban, hogy XY távozott + tanúk aláírása. Ha esetleg az illető útközben megpatkol, akkor a hozzátartozók nem tudják telesírni a sajtót, hogy szegényt hogy hazazavarták a csúnya orvosok. Az anyagi részét nem tudom, de a mentőzés nem olcsó buli, lehet ráverik az illetőre.
5/6 vargaga válasza:
Én cselekedtem már így (2009-ben). Semmi következményéről nem tudok. Igaz, iratok sem voltak nálam. :)
6/6 anonim válasza:
Nálunk nincs semmi következménye, nem kell fizetni, csak a gépben lesz benne az előzményekben és egy esetleges későbbi megjelenésnél látják, hogy - nézdmá, ez meg meglépett az SBO-ról most meg csodálkozik, hogy sz.rul van.
Aki szó nélkül lelép annak csak annyit írunk hogy elment, aki szól hogy elmenne, azzal 2 tanú előtt aláíratunk egy nyilatkozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!