HIV teszt eredményének 'huzavonás' kiadása - létezik?
Figyelt kérdés
Három hete csináltam HIV és szifilisz tesztet, nem anonimként, ma mentem el az eredményért, szif. oké, de közölték, még 2-3 hét míg megkapom a HIV eredményt. Nem kérdeztem rá, miért. Valakinek magyarázata? Ha levesznek vért az embertől azt meddig "tárolhatják"? Véges időkig lehet megvizsgálni? Vagy titkolnak valamit? Megőrülök!!!2014. aug. 18. 19:30
1/8 anonim válasza:
Biztos nem titkolnak semmit gondolod ha lenne valami nem mondanák el. Egyébként hol csináltad?
2/8 A kérdező kommentje:
Bőr-és Nemibeteg Gondozóban
2014. aug. 18. 19:54
3/8 anonim válasza:
Nem kérdeztek semmit csak simán megcsinálták? Mert én is gondolkodom ezen csak nem tudom hogy nem szólnak valami rosszat vagy ilyesmi.
4/8 anonim válasza:
A HIV teszt eredményre nekem is 3 hetet kellett várnom. De hogy miért, azt nem tudom, a doki ezt még a vérvétel előtt elmondta, szóval biztosan nem azért van, mert titkolnak előled valamit, baj lenne vagy ilyesmi.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem! Csak a vérvizsgálatát nem értem, eddig halogatni hogy lehet... Nos, nekem akkor még +2 hét. Tök jó... Már így is "eltemettem magam", gyomorideg, szorongás, még két hét ebből, aztán ki tudja mi lesz az eredmény! Húzzák a dolgot, egy nem épp bagatell dolgot :(
2014. aug. 18. 20:19
6/8 anonim válasza:
Mert ennyi idő és kész. Gondolom nem minden laborban végzik, el kell küldeni, vagy összevárni a mintákat, vagy mittudomén, nem vagyok laboros. De nehogy azt hidd már, hogy csak kifejezetten azért nem adják oda neked 2 hétig, mert ki akarnak veled cseszni...
7/8 anonim válasza:
engem is elküldött a bőrdoki egy mezei fertőzés miatt, de nem bírtam volna ki a 3 hetet. Másnap elmentem a László kórházba ahol fél óra alatt kézhez kaptam az eredményt. Szal ha parázol, ajánlom a gyorstesztet, pár ezerből megvan.
8/8 anonim válasza:
Vannak olyan tesztek, amire hónapokat kell várni, és pénzért sem lehet megvenni. Most izgulsz, utólag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!