Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mostanában milyen tapasztalato...

Mostanában milyen tapasztalatok vannak a leszázalékolási ceremóniákról?

Figyelt kérdés

Azok véleményére lennék kíváncsi, akik az elmúlt hónapokban kerültek sorra, és persze főleg az érdekelne, hogy már lecsendesedett-e ez a "mindenkit kivágunk"-féle viktor-utasítás hevessége vagy továbbra is igyekeznek a félholtat is egészségesnek nyilvánítani?

Mik a tapasztalatok?

( ha lehet, megyét is írjatok lécci, köszi előre is)

2014. aug. 9. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Anyukám most volt tavasszal és megkapta ugyanúgy egyből.

Két másik embert ismerek, akiknek első fokon elvették, de fellebbeztek és másod fokon megkapták. De persze vannak olyanok, akiktől elvették.

A lényeg, hogy aki tényleg beteg és rendszeresen jár is orvoshoz, kezelik, gyógyszert szed és valóban olyan az állapota, azt nem fogják kivágni.

Aki meg nem olyan, azt meg kifogják.

2014. aug. 9. 11:19
 2/9 A kérdező kommentje:
óóóóóó hát azért ennyire nem szép a helyzet :) bár így lenne ... Ne viccelj már, mivel én is voltam eddig kettőn is, tudom miről beszélek, és egyszerűen csak poénnak tudom venni a válaszodat.
2014. aug. 9. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:

"Ne viccelj már, mivel én is voltam eddig kettőn is, tudom miről beszélek, és egyszerűen csak poénnak tudom venni a válaszodat."

Mi a poén ebben? Édesanyám évek óta beteg, rendszeresen gyógyszereket szed, évente több alkalommal, több orvoshoz jár kontrollra és ő is volt már 3 felülvizsgálaton, amióta megváltozott munkaképességű, legutóbb idén, tavasszal és mindig megkapta! Mert olyan baja van.

És mondom, kettő olyat ismerek, akiktől első fokon elvették, de fellebbeztek és másod fokon megkapták továbbra is.

De ha nem hiszed el, amit válaszolnak, akkor mi a fenének teszel fel kérdést???...

2014. aug. 9. 20:02
 4/9 A kérdező kommentje:
csak mert abszolút nem ez az objektív "ha olyan akkor megkapja" mentalitás a jellemző. ezeket ugyan nem érdekli az se, ha egy lábad sincs, képesek fizikai munkára alkalmasnak nyilvánítani, és azelőtt se volt kutya ez az egész helyzet, na 2010 óta meg egy horror. úgy látszik, te pont ismered azt a pár kivételt. egyébként csak egy érdekesség: hát ha tud járni folyamatosan orvosokhoz, na az már nem is rossz! akkor még annyira nincs vészes állapotban. de amikor már olyan az állapota, hogy orvosokhoz se, és emiatt nincs semmi papírja, mégis kivágják, na azt ugye belátod, hogy durva. meg fellebbezni? hát de könyörgöm, ahhoz meg kell tudni ülni legalább kicsit az asztalnál, hogy megírja a fellebbezést na meg el is kell tudni menni oda!!! szóval van itt bőven ellentmondás. hát pont a legbetegebb réteg garantáltan teljesen tehetetlen és még csak orvosi papírjai sincsenek folyamatosan, mert ugyan hogy menne már el oda?
2014. aug. 9. 20:11
 5/9 A kérdező kommentje:
mindegy is, arra voltam főleg kíváncsi, hogy tart-e még a viktor-féle agresszív kivágási hullám vagy már lenyugodtak a kedélyek és most már kicsit nagyobb realitás-alappal mérlegelnek?
2014. aug. 9. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Én erről nem tehetek, hogy ilyenek is vannak, én a környezetem tapasztalatait írtam le.
2014. aug. 9. 20:13
 7/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi.
2014. aug. 9. 20:33
 8/9 MIKLÓS18 válasza:
Nekem van több ismerősöm,akinek zavartalan volt a leszázalékolása de ezek a ceremóniák még 2010 előttiek azóta sok tényleges rokkantat visszaküldtek!!!elítélem!!de elismerem hogy vannak akik alkalmasak fizikai munkára de leszázalékoltatják magukat de nem sokan!!
2014. nov. 12. 22:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, hát 2010 előtt másképp mentek a dolgok. Akkor is voltak felháborító esetek meg akkor is kutyaként se bántak az emberrel, de azért legalább volt értelme próbálkozni és harcolni. Ugyanis ma már az sincs, hát maguk a leszázalékolást végző orvosok is félnek, de nagyon, aztán meg a viktor-rendszerű kormányhivatalokban semmi esélyed fellebbezésekre és objektív kivizsgálásra. Ja, bíróságra se nagyon.
2014. nov. 14. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!