Mostanában milyen tapasztalatok vannak a leszázalékolási ceremóniákról?
Azok véleményére lennék kíváncsi, akik az elmúlt hónapokban kerültek sorra, és persze főleg az érdekelne, hogy már lecsendesedett-e ez a "mindenkit kivágunk"-féle viktor-utasítás hevessége vagy továbbra is igyekeznek a félholtat is egészségesnek nyilvánítani?
Mik a tapasztalatok?
( ha lehet, megyét is írjatok lécci, köszi előre is)
Anyukám most volt tavasszal és megkapta ugyanúgy egyből.
Két másik embert ismerek, akiknek első fokon elvették, de fellebbeztek és másod fokon megkapták. De persze vannak olyanok, akiktől elvették.
A lényeg, hogy aki tényleg beteg és rendszeresen jár is orvoshoz, kezelik, gyógyszert szed és valóban olyan az állapota, azt nem fogják kivágni.
Aki meg nem olyan, azt meg kifogják.
"Ne viccelj már, mivel én is voltam eddig kettőn is, tudom miről beszélek, és egyszerűen csak poénnak tudom venni a válaszodat."
Mi a poén ebben? Édesanyám évek óta beteg, rendszeresen gyógyszereket szed, évente több alkalommal, több orvoshoz jár kontrollra és ő is volt már 3 felülvizsgálaton, amióta megváltozott munkaképességű, legutóbb idén, tavasszal és mindig megkapta! Mert olyan baja van.
És mondom, kettő olyat ismerek, akiktől első fokon elvették, de fellebbeztek és másod fokon megkapták továbbra is.
De ha nem hiszed el, amit válaszolnak, akkor mi a fenének teszel fel kérdést???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!