Most adom be leszázalékolási kérelmem és az orvosi papirokat. Csak azt nem tudom hogy "jelentéktelennek"számitót is csatoljam ami 5-6 éves, vagy csak mindenből az utólsót?
MINDEN papírt adjál le!!! Több éves papírokat is, labor leletet, mindent!
Nem elrettenteni akarlak, de készülj fel, hogy szemetek lesznek!
Én kedden voltam felülvizsgálaton, és úgy beszélt velem a doki, mintha a seggéből rángatott volna ki! :-(
Sok sikert!
Első vagyok.
Sztem vigyél minden papírt, hogy honnan indultál.
Általános orvosi vizsgálat van, legalábbis nekem az volt. Vérnyomás, mellkas hallgatás, has taperálás. Én gerincbetegséggel mentem, nekem a lábamat emelgette, ütögette a gerincemet, előre kellett hajolnom. Csukott szemmel menni, ez sztem mindenkinek csinálhatják.
A betegséggel kapcsolatos kérdéseket tesznek fel. Igaz, hogy be adsz minden papírt, de azért megkérdezik, hogy pl. mikor műtöttek, meg ilyenek.
Ha szemetek, ne hagyd magad! Én beszóltam a dokinak, hogy normális hangnemben is lehetne kérdezni, és utána normális volt. Már az is eszembe jutott, hogy ez is a „teszt” része lehet. Bár két hét múlva lesz eredmény, majd meglátjuk…
Hihetetlen, hogy mi zajlik ott. Édesapámnak mindkét lábfeje le volt vágva, 3 évente visszahívták! Kinőtt-e a lába?
Én sajnos „csak” 40%-os egészségkárosodott vagyok 3 gerincsérv műtéttel, és most várok a 4., ami már stabilizáció. Nem kaptam rehabilitációs járadékot (én azt szerettem volna, nem rokkantosítást), mert nem vagyok rehabilitálható!! :-) Számomra kicsit ellentmondásos, de ez van!
Hangsúlyozom, ne hagyd magad!!! Ha szemét, akkor állj ki magadért. A röhej, hogy nem csak az orvos ilyen, hanem az írnok is mellette!
Kitartást, majd jelezd, hogy mi volt!
Első vagyok megint.
Én azt nem értettem az egészben, hogy cukorbeteg vagyok, és egyfolytában ezzel foglalkozott, meg erre állt rá. Pedig nem ez a betegség az oka, hogy odamentem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!