Most adom be leszázalékolási kérelmem és az orvosi papirokat. Csak azt nem tudom hogy "jelentéktelennek"számitót is csatoljam ami 5-6 éves, vagy csak mindenből az utólsót?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 17:59
21/25 A kérdező kommentje:
Csak tudatni akarom veletek ma voltam a bizottság előtt,kellemesen csalódtam(Debrecen).Megviszgált alaposan,meghalgatta a panaszaimat,persze biztos nem kapok semmi %-ot mert kijövetelkor a kezembe adták a papirokat akik pedig sokkal betegebbek voltak nálam azoknak jóval utána hozták ki a papirjaikat.Na majd lesz vhogy.Üdv
2010. szept. 2. 15:48
22/25 anonim válasza:
Szia!
Én a 07-31 23:42 válaszoló vagyok, és sokat író vagyok :)
Örülök, hogy lelkileg jól megúsztad... talán van még remény, hogy változik valamit ez az egész.
Megteszed, hogy ha megkapod a határozatot, újra írsz?
Már csak hogy tudjuk, mire számíthatunk mi is :)
Köszönöm előre is!
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi utólsó,hogy irtál .Gondolom 2-3 hét mulva kapom az "eredményt"de ugyis fellebezek 2 fokra mert még a kardiológiai eredményem akkor lesz meg(szabin volt a dokim).Nem tudom ,hogy te igérted -e nekem hogy meg tudod nézni melyik betegség hány %-ot jelent,hol lehet ezt megnézni?Üdv.Majd lehet irok privát neked ha nem baj?!
2010. szept. 3. 19:40
24/25 anonim válasza:
Szia!
Igen, én írtam, de képzeld el, hogy levették :( már sehol nincs rajta a neten.
Mindenképp írj majd, már olyan kíváncsi vagyok :)
25/25 anonim válasza:
Ja, persze, írj privátot nyugodtan, ott könnyebb is "beszélgetni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!