Ki tapasztalt még a contramal szedésénél mellékhatások? (bővebben lent)
Nálam nagyon sok mellékhatása elő jött a contramalnak: Fejfájás, hányinger, hányás, szédülés, fűl zúgás emellett mintha a dobhártyámon doboltak volna, egyensúlyvesztés, gyengeség érzet, homályos látás, cső látás, kézremegés.
Ugye hosszú távon nem lesz 2 tabletta miatt bajom? Már 2 napja vettem be 2 db tablettát és még csak most kezd kitisztulni a szervezetemből. Tanácsot is elfogadnék hogy mit csináljak amikor éppen ilyen "mérgezési" tüneteim vannak.
Előre is köszi a válaszokat és a tapasztalatokat.
Bocsánat...ápolónő mióta gyógyszerezheti a betegeket?Kicsit vicces volt olvasni,hogy te mást adsz a "betegeidnek" :)))
Gondolom a beteghordók tartanak reggel referálót :D:D:D:D
Én vagyok az ápolónő.
Altatót,fájdalomcsillapítót lehet adni.Van munkaköri leírás erre,szabályozás,minden felelős személy aláírásával megpecsételve stb,stb....csak,hogy mindenkit megnyugtassak.:)
És ugye meg kell kérdezni a beteget,hogy érzékeny-e valamelyik gyszerre,valamint azt is meg lehet kérdezni,hogy fejfájásra Bözsi néni mi szokott jó lenni magának,mert akkor azt adok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!