Mit lehet kezdeni a gerincsérvvel?
Figyelt kérdés
Most voltam először röntgenen és találtak egy sérvet. Soha nem fájt a hátam és sportolok, így ezt nem értettem.
Elküldtek gyógytornára ,de ezen kívül mit tehetnék ,hogy jobb legyen?
Csak tornázzak vele ,vagy valamiféle életmódváltás kell?
Súlyzózni szabad ezzel ,vagy veszélyes? Lehet amiatt alakult ki? El fog múlni ,vagy csak erősíteni lehet a derekat? Előre is köszönöm a válaszokat.
18/F
2014. aug. 4. 19:06
1/2 anonim válasza:
Csak mondott valamit az orvos !! Semmi olyan tevékenységet nem szabad végezni, ami a gerinc összenyomódását eredményezi. Viszont ajánlatos a gerinc körüli izmokat erősítő tornagyakorlat. Súlyzózni csak úgy szabad, hogy nem terheli a gerincet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És ez elmúlhat? Még nem találkoztam vele ,amióta kiderült. Elküldött röntgenre ,ott megkaptam a leletet és kaptam vissza időpontot egy hónap múlva.
2014. aug. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!