Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ráesett az asztal a lábujjamra...

Ráesett az asztal a lábujjamra, hova menjek? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Ma 5-kor történt az egész.

Vettem be fájdalomcsillapítót, raktam rá hideg vizes borogatást. Jó is volt, csillapodott a fájdalom. De fél órája megint elkezdett, nyugalmi állapotban is belenyilal. :S

Mellékelek képet, a bal nagylábujjamat kell nézni.

Szerintetek eltört?

Kórházba, ha megyek, félek, hogy a sürgősségiről elzavarnak...De akkor röntgenre kell beutaló vagy hogy van ez?

Háziorvosomhoz ilyen lábbal nem tudnék elmenni, ismerős nincs, aki elvigyen autóval,marad a buszozás...

Köszönöm a segítséget!

A kép:

[link]

2014. júl. 24. 21:22
1 2
 11/18 Csicsky ***** válasza:
Fájt. Rohadtul. De nekem nem volt eltörve az ujjam. Csak a körmöm látta aztán a kárát.
2014. júl. 24. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is tört már el lábujjam (szinte majdnem az összes). Az elsővel elmentem sürgösségire, megröntgenezték, megállapították, hogy eltört, nyugodjak meg, menjek haza, borogassam. Úgyhogy semmit nem tud vele csinálni az orvos, viszont az életedből elvesz jópár órát.

Azt javaslom, hogy továbbra is borogasd, kösd be esetleg, kenj rá valami krémet, elmúlik magától. Esetleg ha nagyon fáj vegyél be egy fájdalomcsillapítót.

Mielőbbi felépülést kívánok! :)

2014. júl. 24. 21:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)

Kenek rá valamit...

Ma már sajnos ha akarnék, se tudnék bemenni a kórházba a busz miatt...

Szombattól hétfőig dolgoznék (12 órázás, álló munka), szerintem lemondom...De azért reménykedem, hogy holnapra jobb lesz...

Köszi mégegyszer Mindenkinek! :)

A tapasztalatokat azért várom még... :)

2014. júl. 24. 21:41
 14/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 24. 22:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már végig olvastam! :)
2014. júl. 24. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Már jobb ?
2014. júl. 25. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Még pár napig sajnos be lesz dagadva
2014. júl. 25. 19:38
 18/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na, ma elmentem orvoshoz.

Megröntgenezték. Nincs eltörve, de jól meg van zúzódva.

Mondták, hogy pihentessem,borogassam.

Szedek fájdalomcsillapítót is.

A duzzanat egész jól lement, ég és föld mostmár.

Hálát adok viszont, hogy nem a lábfejemre esett, mert akkor az bajosabb lett volna...

Ez van, mindig lehet(ne) rosszabb. :)

Köszönöm mindenkinek a segítségét és az érdeklődését! :)

2014. júl. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!