Ráesett az asztal a lábujjamra, hova menjek? (bővebben lenn)
Ma 5-kor történt az egész.
Vettem be fájdalomcsillapítót, raktam rá hideg vizes borogatást. Jó is volt, csillapodott a fájdalom. De fél órája megint elkezdett, nyugalmi állapotban is belenyilal. :S
Mellékelek képet, a bal nagylábujjamat kell nézni.
Szerintetek eltört?
Kórházba, ha megyek, félek, hogy a sürgősségiről elzavarnak...De akkor röntgenre kell beutaló vagy hogy van ez?
Háziorvosomhoz ilyen lábbal nem tudnék elmenni, ismerős nincs, aki elvigyen autóval,marad a buszozás...
Köszönöm a segítséget!
A kép:
Tudod mozgatni?
Menj el a háziorvoshoz, ha szükséges majd ő tovább utal
Én azt javasolnám, hogy hívd fel őket telefonon és kérdezt meg őket, hogy az ilyesmi igényel-e valami kivizsgálást.
Velem is történt már ilyesmi, nekem a szemetes kuka esett a lábujjamra (hüvelykujj), amikor vittem ki, hogy ürítsék ki a kukások. Az egész körmöm egy idő után levált aztán róla, de végül is rendbe jött. Én nem mentem vele orvoshoz, de ez az én esetem volt.
És Neked fájt?
Mert kb a csillagokat látom most... Remélem, holnapra jobb lesz.
Valami kenőcs nem ártana rá
Be fog kékülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!