Megjött a havim de holnap megyünk a balatonra. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
ha mini tanpont rakok be akkor lehetséges hogy be menjek a balatonba?mire kell figyelnem ilyenkor..még nem használtam tanpont idáig ma kipróbáltam..picit félek hány óránként cseréljem? nem lesz annyira megdagadva a víztől hogy ne tudnám kihúzni? aki amit tud írja le előre is köszönöm!!16/L.2014. júl. 19. 18:11
1/1 anonim válasza:
Szia,
úgy tudom a DM-ben -de valószínűleg más drogériában is- lehet kapni olyan tampont ami úszáshoz lehet használni, nem tudom miben különbözik a simától mert még nem használtam.
A tampon tájékoztatóját javaslom első használat előtt figyelmesen olvasd el, mert van rajta hasznos infó.
Maximum 8 órát lehet bent a tampon, de nyilván igény szerint cserélni kell, szerintem érdemes 4-5 óránként ha a vérzésed egyébként nem indokolja sűrűbben.
Szóval nem Te leszel az első Leányzó aki menzesz alatt megy adott esetben a Balatonba.
És nem, ne aggódj nem lesz megdagadva a víztől.
Jó pihenést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!