Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megjött a...

Mit csináljak? Megjött a mensim és holnap megyünk a balatonra.

Figyelt kérdés
Lehet valahogy azt megcsinálni h kevesebb napig legyen meg mint ahogy szokott? Vagy mit tanácsoltok? Tampont nem használok és nem is szeretnék. 14/L
2013. jún. 23. 22:05
 1/4 anonim válasza:

Rutascorbin nevu gyogyszer + sok c-vitamin (1000mg-s vagy ilyesmi napi 2x) Ettol elvileg rovidebb ideig tart (kb. 3 nap, en nem szedtem vegig mert mindig elfelejtettem, ugyhogy tovabb tartott..:D), es kevesebb lesz a mennyisege (a c-vitaminnak/aszkorbinsavnak er(fal?) osszehuzo hatasa van es emiatt vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan.)

:)

2013. jún. 23. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:
aha...csak nekem eleve ha megvan akkor elég sokáig szokott jönni és sokáig is szokott tartani.. :(
2013. jún. 23. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
mármint sok szokott jönni
2013. jún. 23. 22:32
 4/4 anonim válasza:
Hat pont ezert kell szedni a Rutascorbint es a C-vitamint, hogy ha furodni nem is tudsz, legalabb nem kell azon szenvedni hogy kb. mozdulni sem mersz mert felsz hogy atazol. Furodni, hat azt meg csak tamponnal sajnos.
2013. jún. 23. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!