Mit csináljak? Megjött a mensim és holnap megyünk a balatonra.
Figyelt kérdés
Lehet valahogy azt megcsinálni h kevesebb napig legyen meg mint ahogy szokott? Vagy mit tanácsoltok? Tampont nem használok és nem is szeretnék. 14/L2013. jún. 23. 22:05
1/4 anonim válasza:
Rutascorbin nevu gyogyszer + sok c-vitamin (1000mg-s vagy ilyesmi napi 2x) Ettol elvileg rovidebb ideig tart (kb. 3 nap, en nem szedtem vegig mert mindig elfelejtettem, ugyhogy tovabb tartott..:D), es kevesebb lesz a mennyisege (a c-vitaminnak/aszkorbinsavnak er(fal?) osszehuzo hatasa van es emiatt vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan.)
:)
2/4 A kérdező kommentje:
aha...csak nekem eleve ha megvan akkor elég sokáig szokott jönni és sokáig is szokott tartani.. :(
2013. jún. 23. 22:31
3/4 A kérdező kommentje:
mármint sok szokott jönni
2013. jún. 23. 22:32
4/4 anonim válasza:
Hat pont ezert kell szedni a Rutascorbint es a C-vitamint, hogy ha furodni nem is tudsz, legalabb nem kell azon szenvedni hogy kb. mozdulni sem mersz mert felsz hogy atazol. Furodni, hat azt meg csak tamponnal sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!