Mit tegyek, ha szeptember óta zavartalanul jön meg a menstruációm?
Valószinü hogy az a gondod mint nekem.Pco-d van,az-az petefészek sziszták.De nem az a nagy fajta,hanem sok apró.Amikor megjön valószinü csak pecsételő(barnás)vérzésed van.Én sem mentem rögtön orvoshoz és sajna teljesen el is ált.Aztán felkerestem egy orvost ő irt fel gyógyszert és mostmár rendben van.
Tehát a tanácsom feltétlenül fordúlj vele nőgyógyászhoz!
Evési gondjaim nincsenek, csak a fogyokúrám miatt, mostanában nem eszem tele magamat, vigyázok az alakomra.
Én is inkább normál testsúyú lettem mint vékony. (mondjuk érdekesen fogytam, amúgy is körte formájú alkatom volt, de most a felső testem az vékony lett, csak a popóm maradt, hát nem nagy de kicsit nagyobb mint a normális)
Ma, egyébként meglepődtem, de ma megjött képzeljétek el... De, nem tudom, hogy normálisan-e vagy sem. Majd a nap végén megírom... De reméljük rendesen jött meg. Köszön szépen a válaszokat, megfogadom.... és lehet hogy tényleg azért nem ártana ellátogatnom egy dokihoz.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!