Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon félek, hogy fájni fog?

Nagyon félek, hogy fájni fog?

Figyelt kérdés

Még a suliban voltak a rutinvizsgálatok, és az orvos elküldött bőrgyógyászathoz, mert rengeteg az anyajegyem és meg kellett nézetni nehogy legyen egy, ami elrákosodhat. Ott találtak egyet, amit ki kell vágni. És nagyon félek..

15/L

2014. júl. 16. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is ki kell vagni egyet mar evek ota.meg nme mentem el vele orvoshoz.
2014. júl. 16. 13:55
 2/7 anonim válasza:
Az érzéstelenítés miatt valószínűleg semmit nem fogsz érezni belőle, úgyhogy nyugodj meg, nem lesz semmi baj. :)
2014. júl. 16. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem fáj, kapsz érzéstelenítő injekciót.
2014. júl. 16. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hol van ?
2014. júl. 16. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Hátadon van?

Tényleg nem érzed mert érzéstelenítik és úgy csinálják

2014. júl. 16. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Meg összevarják utána a helyét

Hamar gyógyul

2014. júl. 16. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Magánorvoshoz kellene menned,magán sebészhez,nekem az arcomon,meg a hasamon volt és magánorvos,nem kivágja,ami elég nagy heget hagy,meg ha kimegy az érzéstelenítő kellemetlen,hanem van neki ilyen hámlasztó berendezése, és leégeti,gyorsabban gyógyul,szebben és nem fáj,igen gyorsan 2-3 perc alatt készen van.

Azért kellene magánorvoshoz menned ,mert sok helyi kórházba nincs ilyen eszköz.Én is győrben találtam ilyen orvost,pont látogatóba voltam és 5-7000 ft-ért szedte le darabját,az anyajegy méretétől függően.

Keressetek orvost,győrben akihez mentem Kőrvári Péternek hívják és Kazinczy utcában van magánrendelője.

2014. júl. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!