Fogszabályzó ügyben kérdés (? )
Elnézést ha hosszúra sikerül. 9 hónapja tették fel nekem fogszabályzót a felső fogsoromra. Most a doktor aki kezelt, elment a fogászatról és aki helyettesítí - a doktor kilépett, nem jön vissza - tehát akk helyettesítí, azt mondta hogy túlharapásom van, amit az előző doktor is említett, de ő nem akart ezen változtatni , mondván, ha a túlharapás megszűnne, az alsó állkapcsom túlságosan előre kerülne, és az nem lenne esztétikus. Tehát a kérdés az lenne, hogy említsem e ezt a jelenlegi fogorvosnak? Vagy mit tegyek, mert nem szeretném ha az állam nagyon előre kerülne.
Az előző orvos mintha valami kompenzálást említett volna, nem vagyok ebbe biztos , nem is értek hozzá, nyilván nem ezt tanulom, és n tudom ez mit jelenthet, de mintha arra utalt volna hogy az állam már a helyén van így is.
Hát akkor úgy fogalmazd, hogy ne okoskodás legyen. Mondd, hogy a másik orvos mintha említett volna valamit erről, de nem nagyon értetted akkor, szeretnéd, ha ő is elmagyarázná.
Ó azok a fogszabályzós boldog évek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!