Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Barátom HIV tesztet csinált....

Barátom HIV tesztet csinált. Előzőleg írtam erről Azt állítja mivel bőrgyógyászat az eredetit nem adják oda, csak másolatot. Igaz ez? Mert szerintem.

Figyelt kérdés

bárhova megyek kinyomtatott ambuláns lapra orvosi pecsétet nyom és aláírása van rajta tollal.

Szerintem a HIV vizsgálatnál is így működik a dolog.

Orvosi pecsét és pecséten aláírás. Bár hol jártam orvosnál így volt mindenütt

2014. júl. 12. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Valaki magyarázza már el, hogy itt most mi a probléma és hogy a srác mit tett, amiért ki akarják dobni. :D
2014. júl. 12. 17:23
 12/19 A kérdező kommentje:

megegyeztünk hogy szex előtt mindketten csináltatunk tesztet.

ma mutatta meg az eredményét, negatív lett , de a papír szerintem hamis volt, netről szedte le valahonnan.

mert nem volt rajta sem orvosi pecsét, sem orvos aláírása

2014. júl. 12. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Én mondjuk csak olyannal dugok akivel már egy ideje együtt vagyok, és valamennyire kiismertem
2014. júl. 12. 19:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezen időnként változtatnak. Kétszer voltam ilyen vizsgálaton, ugyanott, a Mária utcai STD centrumban. Elsőre kaptam papírt róla, másodszor (nem vicc) csak megmondták az eredményt. Aki papírt is akart, annak fizetnie kellett a vizsgálatért.
2014. júl. 12. 21:18
 15/19 A kérdező kommentje:
igen de a papírt csak kinyomtatná vagy kinyomtatás után aláírása és pecsétje is rákerül?
2014. júl. 12. 22:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Erre nem emlékszem, szerintem elsőre is csak valami fecnit adtak, név nélkül, mivel a legtöbb ilyen anonim valami oknál fogva.
2014. júl. 12. 23:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Most voltam inzulinteszten, nem volt rajta pecsét, sem aláírás, sem semmi, sima ambuláns lap volt. Magánklinika volt ráadásul. Nem dobnám ki egyből. :D

Durva, hogy mindenkitől hiv tesztet kérsz szex előtt, kemények lesznek az egyetemi évek:D:D

2014. júl. 14. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha úgyis együtt akarjátok kivizsgáltatni magatokat, menjetek párban! És akkor az eredményt is egyszerre kapjátok meg.

Ha átvert ebben, az már bűncselekmény.

[link]

2015. jún. 24. 02:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy én is neten kértem el az eredményt, és azt nyomtattam ki. De személyesen is odaadták, csak ugye az orvosra váró lista miatt az hetekkel később volt - ezért kértem el mailben is, mert az hamarabb volt.
2015. jún. 24. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!