Le tudok szokni a szerencsejátékról?
20 éves vagyok és játékgép függő...
Eleinte sokat nyertem, most már inkább hol nyerek-hol vesztek van, de bármennyit is nyerjek visszabukom...
Ez olyan 1-2 hónapja tart.
A cigit is leraktam minden gond nélkül 8 év szívás után.
A füvezést is abbahagytam, pedig az nehezen ment. De ezek már rég voltak...
Csak vélemények érdekelnek. Egyedül is le lehet szokni? Mik a tapasztalatok?
Ez kedves :)
Odáig eljutok, hogy rossz és , hogy így is úgy is vesztesen jövök ki...
A következő gondolatmenet az szokott lenni, hogy már sokat buktam nyerni kéne...
Erre úgy próbálok gondolni, hogy amit amit eddig elbuktam nem baj, ha nem jön vissza, éhen nem halok, nem játszom.
Erre jön az, hogy úgy is nyernék... EDzt megpróbálom azzal felidézni, hogy mennyire rossz volt mikor kellet volna a pénz, de Én elbuktam...
Ekkor jönnek azok a gondolatok, hogy milyen jó volt mikor nyertem, is milyen könnyen jött a pénz...
Ekkor megpróbálok erőt venni magam és arra gondolni, nem lehet ez a pénzforrásom, mert még, ha most nyernék is, mint, ahogy sokszor, úgyis felőrölné a pénzem a játék később.
Erre jön az, hogy csak most utoljára.
Ezt azzal próbálom hárítani, hogy tanulmányaimból is tudom, hogy mindez csak mentálhigéniai probléma és az egész helytelen bármi is zajlódik le bennem...
Ilyenkor általában kibírom.
Nekem a játék, mert ha nem is nyerek, de a folyamat közben egy két durva lehetőség vagy nagyobb pénz "bemozdul", olyan adrenalint ad, mint pl.: az ejtőernyőzés...
Elég ördögi kör...
Nem akarok szakemberhez fordulni, mert már félig meddig Én is az vagyok(iskola), szóval sikerülnie kell egyedül...
Akinek hasonló gondjai vannak, azzal szívesen beszélgetnék...
Kemény légy, és fog menni magadtól is, bízz magadban, vagy ahogy meg van írva: Segíts magadon, az Isten is megsegít!
Ne gondolkozz! Most, és azonnal, és végérvényesen!STOP!
Próbáld ki az ejtőernyőzést! Lehet, hogy az sokkal jobb! :)
Ha ésszel felfogtad, hogy a játékgépezés rossz, az már félsiker, csak emlékeztesd is magad erre mindig! Sztem ha elég erős az ember, mindenről le tud szokni egyedül. És te már nem is egyszer megtetted, tehát papírforma szerint menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!