Kórházban érdemes adjunktus sebészhez menni? Mennyire megbízhatóak? Vagy inkább főorvoshoz érdemesebb menni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 18:57
2/5 anonim válasza:
Olyanhoz érdemes menni, akinek már van 10-15 év gyakorlata, tehát ismeri a szakmát, biztos a keze és még lát. Akit kedvelnek a kollégái és beosztottjai, nem félnek tőle és ezért merik figyelmeztetni, ha hibázik vagy téved. Ez lényegében és általánosságban a 35-50 közötti korosztályt jelenti. Azok a főorvosok, akik már inkább 60 körül vannak, netán magasabb hivatali beosztással is rendelkeznek, azok már kevésbé figyelnek a munka tárgyára, már kissé bizonytalanok a kézmozdulataik, rosszabbul látnak és a műtét végén gyakran csodálkoznak, hogy jé, ők azt hitték, hogy boncolnak...
3/5 anonim válasza:
Nem ettől függ szerintem, hogy mennyire megbízható.
Nekem eddig egy műtétem volt, egy idős orvosom volt. Én egyébként is hozzá jártam korábban a problémámmal, ezért egyértelmű volt, hogy ő fog műteni. De mindenki, aki jártasabb ilyen körökben, azt mondta, hogy nála biztosan jó kezekben leszek.
Szerintem ahhoz menj, akit már ismersz valamennyire, hiszen akkor tudod, hogy milyen a betegekkel.
4/5 anonim válasza:
Az adjunktus egy egyetemi oktatói fokozat, semmi köze a megbízhatósághoz, és főleg nem lehet alapja az általánosításnak. A megbízhatóság nem azon múlik, hány éve tanít valaki egyetemen. Sőt, akár egy adjunktus is lehet főorvos.
5/5 anonim válasza:
a szakmaiságot úgysem tudod megítélni. Szimpátia alapján választ az ember általában orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!