Hova érdemes menni, eltávolíttatni az anyajegyeimet, hol végeznek az OEP keretein belül becsületes, lelkiismeretes munkát?
Figyelt kérdés
Tehát, ahol nem spórolni akar az orvos rajtam, hanem lelkiismeretesen a valóban veszélyes anyajegyeimet eltávolíttatja?2014. máj. 21. 09:48
1/3 anonim válasza:
Én egyszer voltam plasztikai sebészeten, egyszer meg sima sztk-ban, első esetben 3anyajegyet távolítottak el, másodikban kettőt. Amit sztkban csináltak annak a helye alig látszik (pedig csak szikével dolgozott), amit a plasztikai sebészeten, annak csúnya maradt a helye nagyon, pedig lézerrel végezte a műtétet!
2/3 A kérdező kommentje:
most reggel voltam orvosnál, sima házinál és ő is mondta h nem szabad lézerrel csináltatni
2014. máj. 21. 09:59
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a szikés nagyon fájt? :(( kissé félek tőle
2014. máj. 21. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!