Kórházban lehet olyat kérni, hogy ne engedjék be a látogatókat hozzám látogatási időben sem?
Ha több ágyas kor teremben vagy akkor nem szabályozhatják a látogatókat mert a szobatársaidhoz is simán mehetnek.
Ha egy ágyas korteremet kérsz magadnak amiért ugye fizetni kell ám akkor már más a helyzet, de azért egy közeli családtagod csak bemehet hozzád.
Én sem szerettem ha jöttek hozzám látogatók amikor műtöttek és lábadoztam még bent, én akkor meg is mondtam mindenkinek műtét előtt mielőtt befeküdtem hogy nem kell bejönniük mert nem akarom hogy úgy lássanak elég ha akkor jönnek látogatni mikor már otthon vagyok. Én egyedül a szüleimet meg a páromat akartam akkor látni. A párom egész nap mellettem volt amikor szenvedtem a műtét után, és már könyörögtem hogy menjen haza ne kínozza magát meg engem sem hogy így kell látnia, de ugyan akkor jól esett nagyon hogy a bajban is végig mellettem volt és fogta a kezem.
Lehet! Minden a matekon múlik! ;)
..van pár közeli ismerősöm az EÜ "iparban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!