Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet kórházba kerülni...

Hogy lehet kórházba kerülni Anorexiával?

Figyelt kérdés

Augusztusban leszek 18.

Lány vagyok.

Scoliosis betegségem van (súlyos gerincferdülés) ami miatt 158 cm vagyok, de egyébként 15-20cm-rel magasabb lennék.

46 kg voltam június 13-án azaz 2 hete, de állítólag fogytam. (pár hónapja még 55kg voltam)

Szeretnék lefogyni még 10 kg-t mert még így is kövér vagyok. Büntudattal teli étkezem, naponta maximum 2x, keveset, és tornázom.

Pszichiáterhez már járok 4 éve, szedek Floxetet és Ataraxot, de nem jók.

Amúgy depresszióval kezelnek.

Az étkezési problémáimat nem veszik figyelembe, szerintük csak eljátszom, hogy anorexiás vagyok mert több figyelmet szeretnék. Még a múltheti zárójelentésembe is azt írták bele hogy manipulálni akarom öket. Ezek meg vannak teljesen hibbanva? o.O

Miért akarnék én beteg lenni?

Én szimplán csak vékony akarok lenni és hogy ne legyek pasik számára kívánatos a szexualitás terén.

Akkor most mit tegyek?

Folytassam addig amíg meg nem halok, vagy egyböl legyek öngyilkos? Mert elegem van abból, hogy nem elég, hogy megeröszakoltak, többször, többen is, elhunyt / elhagyott majdnem az összes rokonom, csak anyukám, nevelöapám (és az ö szülei + 2 bátyja) és a keresztszüleim maradtak nekem, volt egy BFF-EM de benne is csalódtam tehát barátaim nincsenek. Nincs alkarom, a könyökömböl jön egyböl a csuklóm és 3-3 ujjam van. Amiröl viszont én tehetek mert éveken keresztül szétdrogoztam az agyam (herbal fü) meg alkohol csak 8 osztályom van... már bánom hogy lógtam.stb stb.

De a pszichiáterek szerint csak manipulálok, meg figyelemfelhívok ...mert unatkozok nincs semmi bajom csak nincs jobb dolgom és nekem ez a szórakoztató ...

Hát persze, nagyon jó mulatság ez az egész mizéria, ami évek óta zajlik, nem mondom ...

Mi több a hangok, amik kritizálnak, a szellemek és egyéb látomások is "tök viccesek "...

Mit tegyek hogy higgyenek nekem?

Vagy azt akarják elérni hogy felkössem magam végre mert nekik igazából nem is a gyógyítás, hanem a pokolba taszítás a céljuk? Ha igen, csak mondják meg hogy öljem meg magam és megteszem.

2014. jún. 27. 16:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy szoktak bekerülni, ha egy hozzátartozójuk megelégeli az életmódjukat és behozza őket, vagy ha rosszul lesznek és kihívják rájuk a mentőket. Néha maguktól, de a meggyőződéses anorexiásoknak esze ágában nem lenne bejönni.

Szóval ha mindennap megeszel annyit, amennyitől nem fogsz összeesni az utcán (és ha már diétázol ne vajas pufirizst egyél, abban semmi értelmes dolog nincs, meg pont vaj? Inkább gyümölcs, sovány hús meg sok víz), vagy ha a hozzátartozóid nem traktálod annyira a dolgaiddal - nem járkálsz élő zombiként, nem hangoztatod, hogy Te aztán semmit nem eszel, akkor mások nem fognak bevinni.

Pszichiátert meg valahogy biztos lehet váltani, hova jársz?

Meg ha elmondod neki hogy nem hat, rosszul érzed magad tőle, akkor egy idióta ha nem próbál meg mást adni (vagy sokat fizet neki a gyógyszerügynök).

2014. jún. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!