Igazából a véleményetekre lennék kíváncsi, mit gondoltok a lenti témáról?
Figyelt kérdés
Igazából a véleményetekre lennék kíváncsi. Van olyan eset, hogy valaki hétfőn megbetegszik, elmegy az orvoshoz és táppénzbe veszik, majd következő hétfőre hívják vissza, szóval táppènzen van egész hètvègèn ès hiába gyógyul addigra már rég meg, mégsem mehet sehova? Miért jó ez a törvény? Az egészséges embert megfosztják a szabadságàtól szerintem, àt kellene fogalmazni a jogszabályt, hogy az ilye eseteket el lehessen kerülni. Mit gondoltok erről? Kíváncsi vagyok a vèlemènyetekre.#Táppènz
2014. jún. 21. 20:59
1/1 anonim válasza:
ez nehéz téma,mert van hogy olyat is felvesznek akinek semmi baja,vagy túl sokáig írják ki,de ott a másik oldal amikor meg nem akarnak felvenni pedig már rosszul vagy és amikor már igen rosszul leszel akkor vesznek csak fel,de ha felvettek volna amikor kevésbbé voltál rosszul akkor lehet elég lett volna 3-4 nap táppénz,így meg hogy nem vettek fel időbe és betegen dolgoztál így lett 1 hét belőle.Én már jártam így.
tudod az éremnek 2 oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!