Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha délután fél 2-kor vettem...

Ha délután fél 2-kor vettem be egy Algoflex fortét akkor 6-kor vehetek be még egyet? Iszonyú fejfájásom van ma.

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, meg sok víz meg alvás
2014. jún. 16. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Istenem! Rá van írva hogy négy óránként egyet max napi 5dbot! Tényleg! ilyen hülyéket kérdezni, ez kész!!!! :D:D
2014. jún. 16. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
BOcs,hogy kérdezni mertem!!!
2014. jún. 16. 18:55
 4/5 anonim válasza:

Kérdező, hagyd a fenébe ezt a sok idiótát.. ez a magyar mentalitás, fáj nekik hogy segítsenek, de azért beszólogatni f* szsgágokat azt b* zdmeg tudnak...

Kérdésedre igaz megkésve de válaszolok, ha még előfordulna ilyen fejfájás(én szerencsére tudok): Nyugodtan vegyél be napi kettőt, igyál sok teát (ha lehet zöld tea, vagy fekete), majd nyomás lefeküdni aludni, és utána enyhébb lesz vagy jobb esetben el is múlik.

2014. jún. 21. 01:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!