Wáááá, miért pont ilyenkor? 12/L
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok már régóta meg van a menszeszem...eddig mindíg 8-kán jött meg, de előző hónapba 22-kén jött meg és 28-káig most mennék egy táborba ami 23-27-ig tart és menénk strandra is és nagyon szeretnék el menni:( tampont még nem használtam és olvastam hogy elsőnek minit kéne de nekem erős a vérzésem....:( akkor most mi legyen?:(2014. jún. 10. 14:57
1/12 anonim válasza:
Ha nem mered megpróbálni a tampont, akkor idén kimarad a strandolás :( Nem tudsz mást tenni sajnos.
Vagy ha szerencséd van, akkor megint más időpontban jön meg :)
2/12 A kérdező kommentje:
Merném én csak nem szeretek anyukámmal ilyenekről beszélni....:(
2014. jún. 10. 15:07
3/12 anonim válasza:
Miért nem? Ki más segítene, ha nem anyukád? Barátnőkkel ilyenről ne beszélj, ők se tudnak többet nálad.
4/12 anonim válasza:
Vegyél magadnak olyat amiben 6 mini van + 6normal a minivel kezdj moss kezet olvasd el a használati utasítást és próbáld meg felrakni ha már megy minivel csináld normalal figyelj rá hogy min.4órán keresztül bennt legyen de 8 óránál ne tovább.Ha fürdesz miután kijöttél a vízből cseréld ki.Sok sikert!!:)
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem tudok ilyenekről beszélni, ilyenkor olyan rossza a közérzetem:( van nővérem is de vele se jövök ki anyira:/
2014. jún. 10. 15:22
6/12 A kérdező kommentje:
#4 köszi:)
2014. jún. 10. 15:23
7/12 anonim válasza:
utolsó vagyok.Átérzem a helyzeted én is így vagyok annyival.13/L
9/12 A kérdező kommentje:
hát igen olyan izé eről neki beszélni://
2014. jún. 10. 15:47
10/12 anonim válasza:
igen mert tudom hogy nem engedné,ki röhögne pl tegnap írtak vissza a modell ügynökségről hogy személyesen is meg szeretnének ismerni elmondtam anyunak és kiröhögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!