NAGYON FÉLEK!! A vérvétel NAGYON FÁJ? 14/L
Szia!
4 éves nagyfiamat pénteken vittem vérvételre. Elmondtam neki előtte, hogy mi fog történni, miért fontos ez a dolog stb. Mondtam, hogy ott leszek vele, csak egy pici szúrás lesz, aztán már csepeg is a vér. Szabad sírni, csak kapálózni nem. Biztosítottam arról, hogy mindenképpen nagyon büszke leszek rá, akár sír, akár nem. Bementünk, ölbe vettem, elszorították a kis felkarját, megszúrták, és gond nélkül lecsepegett a vér. Végig nézte a vérvételt. Azt is, amikor beleszúrták a tűt a vénájába (jó vénái vannak amúgy)ls 1 hangja sem volt. Még a doktornő is megdicsérte, hogy milyen bátor és ügyes volt.
Ezt azért írtam le, hogy úgy állj hozzá, hogy egy 4 éves is sírás nélkül viselte, szóval nem borzasztó.
Bátorság!
Nekem egyszer volt olyan, hogy szetpukkant a venam, mert annyira bena volt a MAV korhazban a nover. Egy honapig volt utana lila es hat mondhatom, nagyon fajt.
Emellett meg volt ket olyan elmenyem, amikor fajt.
Ha kelloen meg van dagadva az er (erre kell figyelni!) vagyis a vena, akkor konnyen belemegy a tu, ha ugyesen szurnak, akkor nem erezni semmit.
Semmikepp ne nezz oda.
A gerincinjekcio rosszabb, gondolj arra....
A Szent Istvánban pl. nagyon profin veszik a vért, mind a központi laborban, mind a szülészeti laborban. Ugyan kerületileg nem oda tartozunk, mi felnőttek mindig oda járunk. A (kis) nagyfiunkat pénteken a Bethesdába vittem vérvételre, és ott is nagyon profi a vérvételes hölgy, és nagyon aranyos is. Annak ellenére is fogadtak bennünket, hogy nem oda tartozunk kerületileg.
Hova mész amúgy laborba?
Szia!
Na a vérvéleten túl vagy már vagy később lesz?
NÉzd olyan mint az oltás,annál nem fáj jobban,csak ne nézz oda ha félsz,sőt nyugodtan beszélj sokat ha kell addig is eltereled a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!