Karesz54 kérdése:
Nincs tb-m. Kapok e orvosi ellátást, kemot?
Figyelt kérdés
Csökkent munkaképességű lettem.D minősítést kaptam a bizottság előtt.Le kellett mondanom az időskorúak ellátását,így a tb ellátásom 45 napon belül megszünt.A rehabtól még semmit nem kaptam,hiánypotlások elküldve április elején.Most kell mennem kemoterápiás kezelésre és nem tudom kell e fizetnem az ellátásért.Felhívni őket nem lehet,e-mailre nem válaszolnak.2014. jún. 1. 17:50
1/3 anonim válasza:
Mindig, minden esetben kapsz ellátást.
2/3 anonim válasza:
Ellátást kapsz, de kapni fogsz csekket a NAV-tól, hogy rendezd a TB-det. De önkormányzóttal lehet igényelni, hogy fizessék neked.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok: igen, kapni fogsz levelet, deha elmondod a gondjaidat nekik stb. akkor általában megértőek szoktak lenni, szóval ne félj. Nekem legalábbis hál égnek elengedték végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!