Serenity-cica kérdése:
Miert kell az altatoorvossal beszelnem?
Figyelt kérdés
mutetem lesz es kaptam beutalot az altatoorvoshoz is. miert? mit nez, vizsgal vagy kerdez? kell fizetnem neki? ha igen mennyit es mikor? most vagy a mutetnel?2014. máj. 26. 15:18
1/5 anonim válasza:
Kikérdez a betegségeidről, milyen gyógyszereket szedsz, stb.m ha nem magánorvos, akkor miért kellene fizetned?
2/5 anonim válasza:
Elmondja mi is fog történni, hogyan fognak altatni. Vidd magaddal a leleteidet. Fog kérdezni a betegségről, gyógyszerérzékenységről, korábbi műtétről.
El fogja mondani az altatás következményeit.
Nem kell fizetni, ahogy a műtétért sem kell fizetni.
3/5 anonim válasza:
"Az altatóorvos a műtét előtti napon találkozik a beteggel, a vizsgálatok eredményeinek ellenőrzésére és bármely olyan egészségi állapot felderítésére, amely befolyásolhatja az érzéstelenítő szer kiválasztását. Ekkor lehet megbeszélni az érzéstelenítés legbiztonságosabb és leghatékonyabb formáját is."
4/5 A kérdező kommentje:
magan orvos kuldott oda, de az altatoorvos nem magandoki. ezert kerdeztem, hogy ilyen esetben kell-e vagy szokas-e fizetni? illetve meddig tart ez a megbeszeles? nekem 2 het mulva lesz mutetem, nem masnap.
2014. máj. 26. 15:54
5/5 anonim válasza:
Ha magánorvos küldött, akkor majd az alatatóorvos megmondja ha kell fizetni, de lehet, hogy csak műtét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!