Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért ájulok el vérvételkor?

Miért ájulok el vérvételkor?

Figyelt kérdés
Az injekciótól semmi bajom, de vérvételnél elájulok. Lehet ezen változtatni? Vagy örökre ilyen leszek??
2009. dec. 30. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérd, hogy te le szeretnél feküdni, akkor biztosan jobban fogod bírni. Ne aggódj sokan vannak így.
2009. dec. 30. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:

ó én már a kórházszagtól is kifekszek:D:D

22/l

2009. dec. 30. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:
De nekem hatványozottan gáz a dolog, mert férfi vagyok!Bár, ahogy tapasztalom a férfiak előbb lesznek szarul vérvételnél mint a nők.
2009. dec. 30. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem bírod a vér látványát? Általában vérvételt éhgyomorra csinálják lehet h az a baj + az izgalom. Beszélj azzal a valakivel aki csinálja h ezt vegye figyelembe és akkor nem lesz semmi baj. Őt meg kötelezi a titoktartás. Szóval... :)
2010. jan. 1. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a fertőtlenítő pssssssz szagától vagyok rosszul, próbálj valami teljesen másra gondolni, valami egészen közömbösre.
2010. jan. 1. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Lehet, hogy magával a környezettel van bajom. Tipikus városi rendelő. Lepukkant, teli emberrel. Szerintem, ha a szobámban vennének tőlem vért semmi bajom nem lenne.
2010. jan. 3. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
nincs ismerősöd aki ezzel foglalkozik? vagy felhivni a körzeti dokit és megmondani h vegye le nagyon szíves a saját házadban mert mindig rosszul leszel? szerintem próbáld meg... de nyiss ablakot, és ha lehet dölj le az ágyra, nézz addig tv-t tereld el a gondolatod... a szobádban jobban érzed magad ez igy van... a zsúfolt várók am nekem émelyítőek, én mindig szédülök... am uccsó előtti vok.. :)
2010. jan. 11. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentezőre ne hallgass...azért ez már több mint nevetséges... jó hogy nem azt mondta h rendelj oda egy csajt aki a szájával kényeztet,h ne figyelj oda :)))

Szerintem férfi vagy,szedd össze magad,embereld meg magad,ne finnyáskodj.Mit fogsz csinálni ha gyerekeid lesznek???Sok sikert

2010. febr. 1. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tudok egy jobb megoldást, de nem rögtön van eredmény.Kezdj el sportolni, "pumpáld" az ereket és szívedet. Én pl. edzek súlyzókkal és futok már egy pár éve.

Amellett hogy önbizalmat ad, csökkenti a stressz (hormon?) szintjét.22 éves koromig én is elájultam, elég ciki volt.

Most meg sem kottyan.És még egy jó tanács:próbálj beszélgetni azzal aki leveszi a vért és ne nézz oda.

Ha valamitől elájulnék, az csak a b@sz@tt nagy fájdalomtól lehet.

2012. jún. 12. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!