Anyajegy problémám van! A vállamon nagyon sok van, de nem tudom eldönteni, hogy az anyajegy vagy szeplő?! Mitől van az, hogy mindig egyre több van rajtam? Ezt meg lehetne még időben akadájozni?
Figyelt kérdés
Hallottam már arról az anyajegy lefagyasztásról! Ha valaki tudna arról is információt adni megköszönném!Sajnos nagyon sok kicsi van rajtam, a nagyobbakat majd le kell szedetnem. De a picikből mindig egyre több van. Az anyajegy levételénél vagy kivizsgálásánál vesznek tőlünk vért??2009. dec. 29. 11:49
1/3 anonim válasza:
Nekem is sok anyajegy van a vállamon.
2/3 anonim válasza:
Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlőre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tőlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen a naptól sok előjön, meg a szolitól is. Nekem anya azt is mondta,mivel nagyon szőke a hajam, meg nekik is az volt és világos a bőrünk, így ezért is van rajtam sok!
2009. dec. 30. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!