Nagyon megfáztam! Orvos vagy suli? A többi lent.
Figyelt kérdés
Nagyon folyik az orrom.Egész nap egy folytában tüsszögök egész nap,majdnem folyamatosan!Köhögök is de nagyon.És mindig be van dugulva!Nem tudom kiejteni az orrhangokat!
Lázas nem vagyok.
Az lenne a kérdésem hogy menjek suliba,vagy inkább orvoshoz?
Írok 6 dolgozatot a jövő héten,ebből 4 TZ!
Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 10. 17:26
11/12 anonim válasza:
Én megpróbáltam arra rámutatni ,hogy valószínüleg egy vírust kaphattunk el mivel kb ugyanakkor betegedtünk meg. Az ember meg mérlegelje maga ,hogy mikor menjen vagy maradjon otthon. Mivel vérképet nemláttam így nemtudom azt sem eldönteni mi volt a bajod. Nemkell a hős halálát eljátszanod. Hidd el énsem a délutáni uzsimiatt mentem el a suliba . Te elmentél miután énis én megbetegedtem te is.
12/12 anonim válasza:
Kedves 11:56 nemtudom melyik pizsidben álmodtad ezt a mindenki hülye csak ők nem dumát de ha valaki normálisan elmondja ,hogy mi volt vele és mi történt aztán meg aztán és a kérdező a többi látattlan és alaptalan kitudja hány évesektől kapott választ tartja inkább szemelőtt akkor tényleg nemtud az ember mit tenni. Ő ott volt ő átesett rajta és megjósolta. Tényleg csak nem szájába nemadta az orvosságot. Te kedvess 11:56 te hol voltál a kérdés kiírásakor? Utólag mindenki nagyon okos.... részemről ennyi u.i: nem az olyanok segítenek (próbálnak segíteni) akik másokat hülyènek tartanak. Ha még mielőtt visszaírnál nem kell felfújni magad és visszaírni anyázásokat annyit is mondhatsz ,hogy jó bocs bunkó voltam és neveletlen. Mindenesetre legközelebb elkell olvasni egy aktuális vírus infot a neten mielőtt mérlegel az ember hátha nem csak szimplán "dáthás" az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!