Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért nem fáj az injekció?

Miért nem fáj az injekció?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyének fogtok nézni de valamiért érzem a tűszùrást, egy minimális fájdalmat is( akár vérvétel, akár oltás) de mégis jó élménynek elém meg és szó szerint várom hogy mikor mehetek újra bármilyen ilyen kezelésre. Más nincs így ezzel?

2014. ápr. 21. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én rettegek tőle, és borzalmas hányingerem lesz, ha egy tű a bőröm alá hatol, szóval én pont ellentéted vagyok. Örülj neki, hogy nincs ezzel bajod! :)

Hogy miért? Te ilyen vagy, mindenki más.

2014. ápr. 21. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is "érzem" a szúrást, de hidegen hagy, nem nézek oda, a nővérke végez és meg elköszönök és távozom. Normális fájdalomküszöbbel rendelkező embe rnem csinál belőle hisztit.
2014. ápr. 22. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Én általában nem is érzem, ráadásul direkt mindig odanézek, hogy idegeljem a sok ájulós nyápicot ezzel is. :DD

Nem is értem, hogy egyesek miért nem mernek odanézni.

Semmi rossz nincs egy tűszúrásban.

2020. nov. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!