8. osztályban van oltás?
Figyelt kérdés
Sziasztok,szóval nagyon félek a tűtől.Tavaly 2,az idei évben pedig 5 oltást kapok.(2 ismétlő oltás,2 hepatitis b elleni,3 hpv elleni) és azt szeretném kérdezni,hogy 8-osként kapunk-e oltást,mert azzal bíztatom mindig magam,hogy 8. ban ugyse kapunk,vagy mégis? :D2014. febr. 11. 16:55
2/10 anonim válasza:
arra már nem emlékszem hogy oltás volt e..viszont azt tudom hogy tüdőszűrés igen és több napon keresztül mentünk csoportokban.mi 7-en voltunk és az egész tanítási napot ellógtuk.király volt,
3/10 anonim válasza:
szia én tavaly voltam 8.os és mi 8.ba kaptunk kettőt.
és nyugi én is igy vagyok vele fel a fejjel hamar túl leszel rajta!
4/10 anonim válasza:
Én annó több oltást is ellógtam 7-8.-ban, és már 31 éves vagyok. Utólag senkinek nem jutott eszébe velem bepótoltatni.
5/10 anonim válasza:
szia. mi 8.-ban kaptunk egy oltást. nemigazán fájt. :D
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D amúgy mi nem kapunk,megkérdeztem
2014. febr. 13. 15:21
7/10 anonim válasza:
Sziasztok én tavaly voltam 8.-os és 32 védőoltást kaptunk ! :)
8/10 anonim válasza:
Attól függ,van akik 7.be vagy 8.ba kapják meg a Hep B-t
A HPV ellenit meg nem ajánlom és az am is csak 2 oltás,de nézz utána..... jobb ha nem kéred.
9/10 anonim válasza:
Nekünk kettőt is adtak nyolcadikban. :D
10/10 anonim válasza:
Egy oltást bánom, hogy anyu akkoriban nem engedte beadatni: most meg pénzbe kerülne (hepatitis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!