Magától értetendő, hogyha vesekőnek felmerül a gyanúja azonnal orvoshoz kell fordulni.
2014. ápr. 10. 19:31
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tehetem, mert tanulnom kell. Korházba is kerülhetek és most nem lehet, mert hamarosan kisérettségim lesz.
15/l
2014. ápr. 10. 19:34
3/9 anonim válasza:
a veséd kicsit fontosabb mint egy kisérettségi hidd el
2014. ápr. 10. 19:54
4/9 anonim válasza:
Az egészséged most fontosabb, megfogják érteni, hogy vesekő gyanúja miatt hagytad ki a kis érettségit.
2014. ápr. 10. 19:57
5/9 anonim válasza:
15 évesen majdnem kizárt, hogy veseköved lenne. Ráadásul a vese hátul fáj, két oldalt, derékmagasságban.
2014. ápr. 10. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
Már egyszer volt vesekövem. Hátul is meg elöl is érzem, hogy fáj.
2014. ápr. 11. 16:18
7/9 anonim válasza:
Amíg az orvosnál vagy és hasi UH-ra vársz addig is tudsz tanulni és hidd el hogy jó az ha időben kiderül, mi a bajod.Nem biztos hogy vesekő...Nekem 1 hónapja 18 mm-eset vettek ki és teljesen máshogy és máshol fájt,mint az 10mm-es ami magától kijött...
2014. ápr. 12. 04:20
8/9 anonim válasza:
Miért lenne kizárt 15 évesen? Ez butaság. Nekem 11 éves koromban volt az első, nem életkor függő. Mindenesetre igyál nagyon-nagyon sokat és viselj vesemelegítőt(ha van) ha nincs akkor pedig egy meleg pléddel tekerd körbe a derekad, a melegben kitágulnak a húgycsövek. Nekem is sok gond van a vesémmel, ha érzem, hogy fájdogál már megy is fel a vesemelegítő (nem az a kis ruha anyag, az semmit sem ér...a rendes gyapjúból készült, amit csattal kell rögzíteni,na az az igazi.) Szerintem, ha már volt veseköved akkor ez az lehet és mivel ezek szerint hajlamos vagy rá, ezért beszerezhetnél egy ilyet. Kb 4000 ft-ért vettem anno, de tényleg megéri. Az sajnos tény és való hogy nem vmi vonzó látvány, de az egészségnél semmi sem fontosabb.
Sok sikert a kisérettségihez és írj majd, hogy voltál e dokinál vagy bevált e a melegítős módszer.
2014. ápr. 29. 13:29
9/9 anonim válasza:
Ki nem szarja le a kis érettségit, én az államvizsgát hagytam ott emiatt. Nem szabad evvel játszani, meg is halhatsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!