Fáj a szövettani vizsgálat?
Voltam bőrgyógyászaton és a hátamon van ilyen barna folt és a doktornő azt mondta, hogy el kell mennem a sebészetre és ott kimetszenek egy kis darabot hogy megtudja pontosabban hogy mi az. Ez van a papírra írva: Besüppedt plakk területéről próbaexcisio, szövettani vizsgálat diagnózis pontosítás céljából.
És hogy ennek hogy megy a menete? Miskolc
Azt értem eddig okés köszönöm.
Én még arra lennék kíváncsi hogy fáj-e meg hogy elérzéstelenítik legalább? Utána marad valami heg vagy valami maradandó nyom? mert akkor el se megyek
kapsz érzéstelenítő injekciót
hogy marad-e heg az a bőröd fajtájától is függ, de még mindig jobb egy heggel élni, mint heg nélkül bőrrákban meghalni
A szövettani vizsgálathoz olyan kicsi anyag szükséges, ami nem okoz heget a bőrödön. Még érzéstelenítő nélkül sem okozna nagyobb fájdalmat, mint amikor megsérted a bőröd.
Nem marad heg.
Amikor az egész elváltozást eltávolítják, akkor igen maradhat, de az attól függ, hogy milyen mély az eltávolítandó szövet. De akkor sem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!