Holnap megyek a szövettani vizsgálat eredményemért ( vetélés utáni ). El fogja valaki magyarázni az eredményt, vagy csak a kezembe nyomják?!
nem volt, és most sincs magándokim..
max. megírom majd ide, és hátha tudja értelmezni valaki!
mik szerepelnek egy ilyen vizsgálati papíron?
aki a kezedbe adja kérd meg, hogy magyarázza el. úgyis fele latinul lesz. amúgy nekem a doki már előre azt mondta, hogy ne fűzzek nagy reményeket a szövettani vizsgálathoz, mert legtöbb esetben nem derül ki belőle az ok.
és így is lett.
ne nagyon ragadj le ennél az esetnél, sok babád lesz még :)
én a múlt hét kedden kaptam meg 10 hetes terhesség utáni vetélés szövettanát. magyarul van... röviditések vannak rajta .
én a hathetes kontrollon viszem majd el a nődokihoz hátha ő érti ha nem akkor az orvosomhoz aki a rákszürést szokta végezni - végülis ő a dokim hogy értelmezze-
de nem szeretném sokszor látni mert még fáj lelkileg viszont tudni kellene mielött újra babánk lesz .... emiatt muszáj.
nekem 3 hetes kontrollom volt utána..azon már voltam, és minden okés volt,sőőt már a ciklusom is helyreállt, volt is menzim 2*, és már újra próbálkozunk.
Nálunk az ambullancián adják ki a szövettanit.
Attól félek, csak bekérik a zárójelentésemet, aztán két perc múlva meg kiadják a szövettanival együtt, és visz'lát!
De akkor kihez menjek,hogy mi mit jelent?
valamit csak mondanak majd, neeem?
nekünk is igy volt... ahol van a nőgyógy. ambulancia ott egy kisablakon át adták ki a szövettant és vagy 67-en voltak utánnam igy esélyem se volt kérdezni - nem is orvos adta ki.... -
debr. klinikán igy van.
Nekem is csak a kezembe nyomták és már ment is a nővérke tovább, így kérdezni sem tudtam. Nekem latinul volt ráírva a "lelet", de megértettem, mert csak annyi volt, hogy abortusz miatti halál, vagyis a szövettan nem mutatott ki semmit... Ezt az értelmezést a dokim ezt a következő vizsgálat alkalmával megerősítette.
Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy ne fűzz hozzá sok reményt, mivel csak ritkán tudnak megállapítani valamilyen konkrét okot.
www.webbeteg.hu
itt regisztráció után nőgyógyásztól tudsz kérdezni, bár a válaszra várnod kell átlag 5 napot. ha más nincs itt is kérdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!