Segítség! Szerintetek így mikor menjek az ügyeletre? Migrén?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor van migrénem, voltam is neurológusnál, kaptam is állandó gyógyszert.
Viszont 2 napja olyan iszonyatos migrénem van, mint még soha.. komolyan, most is kb. haldoklom (nem, nem gépezek, csak ezt kiírom..), alig tudtam az iskolából hazajönni, bekönnyeztem az utcán..
Szerintetek ha mondjuk olyan 5-6-ra nem múlik el, akkor el mehetek az ügyeletre? Ott tudnak valamit adni? Vagy mit tegyek? Mert esküszöm én ezt már nem sokáig bírom tovább...
2014. ápr. 9. 12:26
1/4 anonim válasza:
Nem adott a doki olyan gyógyszert, ami a rohamra jó?
Nyugodtan menj el az ügyeletre, ha nincs otthon semmi, ami elmulasztja.
2/4 A kérdező kommentje:
nem, mert hogy túl sokszor van, és majd akkor ha kevesebbszer (??)
Tényleg magas a fájdalomküszöbön, de ezt már komolyan nem bírom:SS
2014. ápr. 9. 12:36
3/4 anonim válasza:
Menj az ügyeletre nyugodtan én még az 5-6órát se várnám meg
4/4 A kérdező kommentje:
Elmentem, nagyon rendes volt a doki, megvizsgált, majd írt fel direkt migrénre való fájdalomcsillapítót, amit még akkor kiváltottunk az ügyeletes gyógyszertárban. Mondjuk be is aludtam tőle elég hamar :D
2014. ápr. 10. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!